job_opening

Operater – autokontrolor (m/ž)  

Mi smo mlada i brzorastuća tvrtka prepoznata na međunarodnom tržištu koja se svakodnevno susreće s izazovom globalizacije, organizacije i standardizacije proizvoda i proizvodnih procesa. Naš cilj je ispuniti zahtjeve kupca vezane uz geometriju, estetiku i funkcionalnost brtvenih rješenja na najjednostavniji i najučinkovitiji način. Trenutno se naša proizvodnja odvija na šest ekstruderskih linija u prostoru površine 8.000 m2 u mjestu Dugi rat.

Tražimo entuzijastične i fleksibilne osobe koje će biti predane radu i ostvarivanju stupnja kvalitete naših proizvoda.

Želite li raditi u automobilskoj industriji? Biste li voljeli biti dio procesa u proizvodnji dijelova za BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi? Želite li se obučavati i napredovati na poslu? Možete li početi raditi odmah? Ukoliko su odgovori na pitanja potvrdni i želite biti dio našeg tima u dinamičnom, automobilskom svijetu, Vaša prijava je dobrodošla!

 

Opis posla

– rad na proizvodnoj traci i s alatima koji se koriste u automobilskoj industriji – nadgledanje stroja te praćenje i kontrola kvalitete proizvoda – ispunjavanje potrebnih dokumenata i lista evidencije – održavanje reda i čistoće radnoga mjesta

 

Uvjeti

– KV/SSS tehničke struke – spretnost, brzina

 

Stručna sprema:

KV, VKV, Srednja stručna sprema

 

Vrsta zaposlenja:

Na određeno/neodređeno vrijeme